Τρόποι πληρωμής: Για αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας, δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικής συναλλαγής.
Εάν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, αποδεκτές κάρτες είναι Visa και MasterCard. Εάν επιλέξετε πληρωμή με τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στις συνεργαζόμενες με εμάς τράπεζες: Πειραιώς Εθνική Και κατόπιν μας ενημερώνετε μέσω E-mail.

Από εκείνη τη στιγμή θα ισχύει η παραγγελία σας. Πριν την πληρωμή δεν δύναται να προχωρήσει. Η αποστολή των προϊόντων μας πραγματοποιείται δωρεάν για αγορές από 100€ και άνω.

Ασφάλεια: Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με κάρτα αλλά δεν θέλετε να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας μέσω δικτύου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μπορείτε εάν θέλετε να μας στείλετε e-mail με τα στοιχεία της κάρτας σας στο info@flameclothing.gr.

Αλλαγές: Εάν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, φυσικά μπορείτε να το αλλάξετε (εντός 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΥΣΤΗΡΑ απο την ημερομηνία παραλαβής). Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 6985694368 (10:00πμ – 18:00μμ) Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.) όπως και να περιέχεται στο δέμα η ΑΠΟΔΕΙΞΗ αγοράς. Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Στην περίπτωση που στη παραγγελία παρουσιαστεί κάποιο λάθος, για το οποίο υπεύθυνος είσαστε εσείς, τότε η εταιρεία δεν επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα, και τα αναλαμβάνετε εξολοκλήρου εσείς.
Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι FLAME&CO (ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ Α.), ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 200, ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΑΚΑΣ,ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ 15344 και ωράριο λειτουργίας για την παραλαβή 10:00πμ – 16:00μμ. Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω ΕΛΤΑ COURIER.

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο ή χαθεί, η εταιρία μας σας το αντικαθιστά με δικά της έξοδα αποστολής.

Loading...

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Με την εγγραφή σας στο Newsletter της Flame & Co!